I Alfabeto 2.0 har vi kræset om Tekstforfatter-profilen. Vi kan nemlig se hvor vigtig den er i kundens beslutningsproces.

For at redigere din profil, skal du blot klikke på menupunktet Profil. Du vil nu se forskellige muligheder.

1. sektion, du vil se:

Billede: Klik på billedet for at uploade dit eget.
Tekstforfatter:
Skift dette ud med dit eget navn.
Brugeren har endnu ikke udfyldt sin profil: Skriv her en kort one-liner om dig selv.
+-ikonet: Klik for at tilføje Færdigheder.

Til højre kan du se dine nøgletal: Rating, antal opgaver leveret og hvor meget løn, du har modtaget (i alt). Dette kan kunder også se, og det vil blive brugt til at hjælpe dem i beslutningsprocessen.

2. sektion, du vil se:

Her kan du redigere din information. Sørg for at skriv nok til at kunden kan danne sig et billede om hvem du er, hvad du kan og hvorfor han/hun skal vælge dig. Men skriv ikke for meget til, at vedkommende ikke "orker" at læse det.

Uddannelse & erfaring skal hjælpe kunden til at få en idé om, hvad du kan ud fra den baggrund, du har. Tilføj selvfølgelig din uddannelse, og har du erfaring fra en anden virksomhed, end din egen, tilføj da gerne også denne.

3. sektion, du vil se:

Du har indtil nu ikke set noget lignende på din Profil. Men denne sektion er vigtig, for det er den, der sørger for, at du hver mandag får udbetalt dine penge.

Vi benytter Stripe til udbetaling af penge. Hvis ikke du er familiær med dem, opfordrer vi til, at du lige tager et kig på deres hjemmeside for at se, hvem de er.

Stripe er kort fortalt førende betalingsudbydere på globalt plan. De er startet som en modbevægelse til traditionelle betalingsudbydere, hvor der er for meget administrativt arbejde med at komme i gang.

Identity Document: Kørekort eller Pas (billede). Stripe benytter til at verificere, at du er den, du udgiver dig for at være. Det er simpelthen et krav i henhold til loven, som Stripe selvfølgelig følger.

Kunder kan selvfølgelig ikke se denne sektion.

4. sektion, du vil se:
Den sidste sektion, du vil se, er en oversigt over de ratings, du har modtaget. Her vil du kunne se, hvor mange stjerner, du har fået, udtalelsen, hvis den er lavet, samt hvad du bød på opgaven.