For at starte en Beskedtråd, skal du tilgå en opgave. Her vil du i højre side (øverst) se denne knap:

Når du klikker på ovenstående knap, kommer en pop-up frem, hvori du kan skrive din besked. Når du har sendt beskeden, vil du se, at knappen ændrer tekst til:

Ved at klikke på knappen nu, vil du blive ført hen til den specifikke Beskedtråd omhandlende denne opgave. Men du kan selvfølgelig også tilgå alle Beskedtråde via menupunktet Beskeder.