• Klik på Opret opgave

(Denne knap kan tilgås fra alle sider)

• Du vil nu komme ind i et step-by-step-oprettelsesvindue

Gennemgang af Oprettelsesflow:

Step 1

• Opgavens titel:
    Angiv her titlen på din opgave, f. eks "5 stk. blogindlæg om Prestashop"
  • Vælg tekstkategori:
    Angiv hvilken kategori, der er tale om. Med ovenstående eksempel, vil du vælge Kommunikation
  • Vælg en teksttype:
    Angiv hvilken type tekst, der skal skrives. Med ovenstående eksempel, vil du vælge Artikel

Step 2

• Type opgave:
    Hvilken type opgave, skal der laves? Er det en enkeltstående opgave (Fast pris)? Eller er der tale om løbende arbejde, hvor du vil bruge samme tekstforfatter (Timepris)?

Forskellen er her, at du ved Fast pris betaler for den opgave, du opretter. Dvs. at får du pludselig brug for mere, så skal du oprette en ny opgave, da tekstforfatteren kun har budt ind på den oprindelige opgavebeskrivelse.

Ved Timepris kan du løbende oplyse tekstforfatteren om nye behov. Tekstforfatteren vil her blot tilføje de nye opgaver til de eksisterende antal timer, der er brugt. Du betaler her én gang ugentligt for tidsforbruget.

Step 3

• Hvad er du ude efter?:
    Her kan du vælge 2. Valgene her er med til at give tekstforfatteren en idé om, hvad dit fokus er. Er det en vigtig opgave, som kræver tid og indsigt? Eller anser du mere opgaven for at være "en ting, der skal gøres"? Opgaven kan såmænd også være vigtig, men du har en kort deadline.Valgene her spiller selvfølgelig ind på prisen.
  • Færdigheder:
    En tekstforfatter ved meget, men ikke alt. Derfor er det vigtigt, at du oplyser hvilke færdigheder, du mener tekstforfatteren skal have. Der er eksempelvis stor forskel på at skrive et blogindlæg om hundemad og at udfærdige en pressemeddelelse til Børsen.
  • Har du specielle krav til skribenten?:
    Måske din opgave er kompleks, og du derfor er på udkig efter en tekstforfatter med en speciel uddannelse, eller x antal års erfaring indenfor et specielt område. Skriv det her.

Step 4

• Giv noget information om opgaven/projektet:
    Denne del er rigtig vigtig, for det er her, du skal give så meget information om din opgave, som overhovedet muligt. Jo mere information og indsigt, jo bedre pris og resultat, vil du få.
  • Keywords:
    Angiv hvilke keywords, der er vigtig for teksten. Dette har indflydelse på SEO-delen.
  • Startdato:
    Her kan du angive hvornår opgaven skal påbegyndes - dette er specielt en fordel, hvis arbejdet skal times med øvrige opgaver (eksempelvis en ny hjemmeside).

Step 5

• Alle skribenter hos Alfabeto:
    Vælg denne, hvis du ønsker at alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto skal se opgaven ved oprettelse.
  • Invitér udvalgte til opgaven:
    Vælg denne, hvis du ønsker at det kun er tekstforfattere, du inviterer, der skal kunne se opgaven ved oprettelse.