Alfabeto IVS offentliggør denne Privatlivspolitik for at gøre opmærksom på vores reglementer, procedurer omkring information opsamlet via alfabeto.dk (Nævnt som Siden), og dertilhørende underdele, applikationer, platforme, eksterne funktioner, m.v., der ejes af Alfabeto IVS og som refererer til denne Privatlivspolitik (disse tilhørende ejendele kaldes Services).

Ved anvendelse af Service samtykker du til den information Privatlivspolitikken gennemgår ved brug.

Brugere af Service er enten Kunder, som anvender Alfabeto til outsourcing af tekstarbejde udført af Freelancers, eller Freelancers, som anvender Alfabeto til udbydelse af tekstarbejde til Kunder.

Ved brug af Service, giver du Alfabeto adgang til følgende information:

• Personlig information: Ved brug af Service, hvadenten du er Kunde eller Freelancer, accepterer du at vi indsamler information om dig, som hjælper os med at identificere dig, som den, du er. Det sikrer os også i situationer, hvor vi skal kommunikere med dig. Med Personlig information menes der navn, email, virksomhedsadresse, betalingsoplysninger, telefonnummer og CVR. Informationen, vi indsamler her, vil ikke blive delt med tredjeparter.
  • Betalingsinformation: Når du benytter Service til at foretage betale og modtage betalinger, vil Alfabeto opsamle oplysninger såsom kortoplysninger og betalingsadresse.
  • Aldersbegrænsning: Ved brug af Service, erklærer du, at du minimum er 18 år gammel. Vi vil ikke indsamle data fra personer under 18 år, hvorfor det derfor ikke kan være tilladt at benytte Service. Er du forældre til et barn under 18 år, der benytter Service, må du meget gerne kontakte os på support@alfabeto.dk, så vi kan slette brugeren og dertilhørende informationer.
  • Ikke-personlige oplysninger: Ved brug af Service indsamlet vi også information om postnumre, demografisk data, informationer om brugen af Service, samt målrettede informationer til brug ved specifikke projekter, der har til hensigt at gøre dele af Service bedre (Ikke-personlige oplysninger). Vi indsamler også informationer om brugernavne - brugernavne er offentlig tilgængelige for andre brugere af Service.

Information indsamlet via tredje parter

I visse tilfælde indsamler vi information via tredje parter (tredje parter kan være login via andre services såsom Facebook eller login via integrationer til samarbejdspartnere. Hvis information bliver indsamlet via tredje parter, vil denne information blive behandlet på sådan vis, som beskrevet i denne Fortrolighedspolitik.

Information indsamlet automatisk

Alfabeto og dertilhørende tredje parts services, eksempelvis Analytics, indsamler i visse tilfælde automatisk information om din adfærd og brug af Service. Denne information kan bl. a. være information om browser-version, operativ system, URL, reklame der førte dig ind til Service, besøgte sider tilhørende alfabeto.dk og øvrige informationer en browser deler med en hjemmeside. Informationen, vi automatisk indsamler, kan i mange tilfælde blive brugt i tråd med anden information, vi indsamler. Vi gør dette for at optimere brugeroplevelsen med Service. Det kan eksempelvis være information om browser-version, som vi “parrer” med information om bounce rate på visse URL’s for at få en forståelse af hvorfor nogle dropper fra på specifikke sider, og hvornår.

Informationen, vi indsamler, indeholder en Internet Protocol (IP). Dette er gældende for alle devices (tablet, computer, mobil, m.v.), der besøger og gør brug af Service. Vores servere bruger denne IP til at genkende dig, når du logger ind, således du altid kommer ind på din egen konto.

Teknologien, der bliver anvendt ved indsamling af data på automatisk vis, inkluderer:

• Cookies: Som stort set alle andre websites, anvender vi “cookies” til indsamling af data.
  • Vi anvender to former for cookies: 1. cookies, der forbliver på din computer, eller lignende enhed, og som benyttes til at huske login-oplysninger. 2. cookies, der også kales Session ID cookies, hvilket indikerer, at de lever i en session. Disse cookies benyttes i høj grad til at give os en idé om, hvordan vores brugere benytter Service, hvor de kommer fra, hvornår og hvordan.
  • Du har muligheden for, afhængigt af hvilken browser, du benytter, at afvise brugen af cookies. Dog skal du være opmærksom på, at visse funktionaliteter forbundet med Service, vil stoppe med at fungere.
  • for yderligere information om brugen af cookies, og hvordan de bliver brugt på Service, besøg venligst vores Cookie Politik-side.
  • Integrerede scripts: Som stort set alle andre websites, anvender vi Integrerede Scripts, som er små bidder af kode, der tracker vores brugers handlinger på Service, det kan eksempelvis være ved klik på link, ved afsendelse af besked, m.v. Koden bliver automatisk downloaded til din device (computer, tablet, smartphone), og bliver fjernet igen, når du forlader Service.

Brugerprofiler:

Du har muligheden for at udfylde din profil, hvilket indebærer information om dig selv, herunder personlig information, billede, eksempler på dit arbejde, referencer udført via Service, færdigheder og rating. Denne information er tilgængelig for alle brugere af Alfabeto. Du kan til enhver tid ændre informationen på din profil. Hvis du oplever at informationer om dig, er at finde på en eller flere profiler, kan du anmode om at få denne/disse slettet ved at kontakte os via support@alfabeto.dk

Testimonials:

We fremviser testimonials fra vores kunder, som har ytret sig positivt ifbm. brugen af Service. Testimonials bliver udgivet i samtykke med “giveren”. Ønsker du at få rettet eller fjernet din testimonial, kontakt os da via support@alfabeto.dk

Opgaveopslag:

Når du som kunde vælger at oprette en opgave på Service, vil forskellig former for information blive tilgængelig til en eller flere tekstforfattere. Opgaven bliver som udgangspunkt synlig for alle tekstforfattere, medmindre du vælger at oprette den som værende Privat. Opgaven giver tekstforfattere mulighed for at se budget, din historik på Service, billede, navn, samt besøge din profil.

Social Networking Services (SNS)

Du har mulighed for at oprette en bruger på Service/logge ind på din bruger på Service ved hjælp af et tredjeparts social networking service (SNS). I Alfabeto’s tilfælde er det muligt at oprette sig og logge ind vha. Facebook.

Når du gør brug af SNS, giver du samtidig Alfabeto lov til at tilgå dine offentlig tilgængelige informationer (navn, email, adresse, køn og eventuel anden information, du har gjort tilgængelig via det sociale netværk). Vær opmærksom på, at informationen, vi indsamler vha. SNS, vil variere alt efter dine Privatlivsindstillinger, samt hvilke tilladelser, du har givet til SNS ved opkoblingen til Service. Såfremt, du ingen specielle tilladelser har givet til SNS, vil informationen, vi indsamler være den forudbestemte opsætning leveret af det pågældende SNS.

Vi bruger dataen, vi indsamler:

• Til at tilgængeliggøre og optimere Service. Godkende og igangsætte transaktioner, oprette din bruger og i forlængelse heraf validere, at du er den, du udgiver dig for at være.
  • Til at kontakte dig i administrative henseender, ved udsendelse af nyheder fra Alfabeto, ved marketing eller promovertingstiltag. Hvis du ikke ønsker at modtage informationer fra os af denne karakter, se da venligst afsnittet længere nede omhandlende Dine muligheder for at framelde (LINK on-page).
  • Til at skræddersy det materiale, vi præsenterer dig for, både på Service og eksternt. Materialet kan eksempelvis bestå af tilbud eller indhold af forretningsmæssig karakter.
  • Til at overholde reglementer og love, og i denne forbindelse påbegynde indsigt såfremt vi finder en aktivitet mistænkelig. Indsigten er til for at beskytte Alfabeto’s brugere mod illegal, uetisk eller på anden måde forkert aktivitet.

Dine muligheder for at framelde:

Som bruger af Service, vil du modtage forskellige former for materiale. En del af denne materiale går på tilbud og nyheder. Disse mails kan du til enhver tid framelde dig ved at følge vejledningen i den tilsendte mail. For yderligere information og hjælp, besøg venligst (LINK).

Selvom du framelder dig promoveringsmateriale, fastholder vi os retten til at sende materiale af administrativ karakter. Dette materiale kan eksempelvis omhandle din brug af Service, transaktioner, m.v. Dette materiale kan både blive tilsendt via e-mail og in-app.

Ændring af personlig information, herunder lukning af konto:

Det er dit ansvar, at informationer, du har indtastet på din profil, er korrekte og opdateret. Du kan til enhver tid opdatere, ændre og slette informationen, du har indtastet på din profil.

Hvis du ønsker at slette din bruger, skal du kontakte Alfabeto via support@alfabeto.dk. Du skal være opmærksom på, at efter deaktivering af brugeren, vil du ikke længere kunne tilgå Service. Du skal endvidere være opmærksom på, at visse ting ikke bliver slettet, herunder beskeder, offentlig tilgængelige opgaver, samt virksomhedsoplysninger.

Sikkerhed:

Det er Alfabeto’s ansvar at sikre, at Service er sikret mod udefrakommende risici. Derfor er Service samt tilhørende dele, beskyttet med “Socket Layer Technology” (SSL). SSL går eksempelvis ind og krypterer sensitiv information såsom CVR-numre, email-adresser, m.v.

Betalinger:

Når du godkender og betaler for freelancers arbejde, foregår betalingen igennem vores betalingsoperatør Stripe. Det vil sige, at kortoplysninger udelukkende bliver håndteret af dem. Alfabeto modtager og gemmer aldrig informationer af denne karakter.

Stripe overholder den gældende Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) og benytter sig af betalingsbranchens standard sikkerhedsprogram. Stripe vil indsamle dine betalingsoplysninger i overensstemmelse med deres Privatlivspolitik.

Efter første betaling har fundet sted, gemmes dine kortoplysninger i vores system for at gøre betalingsprocessen nemmere til næste gang. Det vil sige, at når du skal betale for bud nummer 2 skal du ikke indtaste kortoplysninger på ny.

Links til øvrige hjemmesider:

Service indeholder links til øvrige hjemmesider. Dette kan være links til samarbejdspartnere, links i beskeder, links på profiler, m.v. Hvis du vælger at klikke på et link, der leder over til en tredje parts hjemmeside, skal du vide at indholdet af disse hjemmesider, er ude af Alfabeto’s kontrol. Disse øvrige hjemmesider, kan have egne cookies og teknologier, der gemmer dine informationer, hvorfor vi anbefaler, at du læser deres Privatlivspolitikker igennem ved brug af deres hjemmeside.

Ændringer til Privatlivspolitikken:

Alfabeto forholder sig retten til at ændre i Fortrolighedspolittiken på ethvert givent tidspunkt og alle ændringer foretaget, har effekt fra ændringen er skrevet ind. Hvis ændringerne har indflydelse på hvordan vi forholder os til dine personlige informationer, vil notits gives herom.

Spørgsmål til Privatlivspolitikken:

Såfremt du har spørgsmål til Fortrolighedspolitikken, kan du altid rette henvendelse per mail til support@alfabeto.dk.