Vi har samlet alle åbne opgaver, så de ligger til rådighed for dig, ét sted. Det sted har vi valgt at kalde marked.
Markedet er at finde i menulinjen:

Når du har tilgået markedet vil du kunne se opgaverne:

For at komme ind på opgaverne, klikker du blot på den enkelte, som du finder interessant.
Når du har tilgået opgaven kan du se en uddybende beskrivelse, og vil have mulighed for at afgive dit bud i bunden:

Fortryder du dit bud, er det muligt at ændre det ved at indtaste et nyt beløb, eller bare fjerne det helt.

Når du skal byde på en opgave
Når du skal byde ind på en opgave, har vi gjort det sådan, at du ikke kan se hvad andre forfattere har budt. På den måde bestræber vi os på at minimere risikoen for underbydning - og egentligt opfordrer til at hver forfatter komme med det mest reelle bud.

Når du som forfatter giver dit bud, opfordrer vi til at indgå en dialog med den udbydende kunde, via besked-funktionen.
Her har du nemlig mulighed for at udtrykke din vinkel til opgaven, og understrege hvorfor du netop har givet et godt bud.

Såfremt du har problemer med at angive et bud, er det endnu muligt at kontakte kunden og stille relevante spørgsmål.