Når du opretter en opgave på Platformen, har du mulighed for at invitere en eller flere tekstforfattere til din opgave. Dette kan være brugbart, hvis du har gode erfaringer med bestemte personer og derfor vil lade dem vide, at du har en ny opgave - så vil de reagere hurtigere.

Du har både mulighed for at invitere tekstforfattere, du for nyligt har brugt, men du kan også blot vælge at invitere øvrige tekstforfattere.

Hvordan inviterer jeg tekstforfatterne?

For at invitere tekstforfattere skal du kigge i listen til højre for opgavebeskrivelsen. Når du har fundet en, du vil invitere, klikker du blot på vedkommende, og en grøn firkant vil omkranse ham/hende:

Jeg har nu inviteret 2 tekstforfattere og oprettet opgaven, men vil gerne invitere en tredje. Kan jeg det?

Ja, det er muligt. For at ændre i invitationer, skal du gå ind og rette opgaven. Dette gøres ved at klikke på Mine opgaver -> Se opgave -> Klik på ikonet med papir og blyant

Du kan nu i listen til højre enten klikke på tekstforfattere, du allerede har inviteret, for at fjerne invitationen, eller klikke på tekstforfattere, som du endnu ikke har inviteret for at invitere dem.