Vi har udviklet en funktion, som vi kalder for Wallet.

Få at finde frem til din Wallet, skal du klikke på Balance i øverste venstre hjørne:

Når du klikker her, vil følgende billede komme frem:

Her kan du angive, hvor mange penge, du vil indsætte på din Wallet. Det beløb, du indsætter her, kan du bruge til at købe tekster for. På den måde slipper du for at bankoverføre fra gang til gang.

Beløbet, som du angiver i feltet, vil først blive synligt, når Alfabeto har modtaget beløbet på kontoen, som der overføres til.

Når du accepterer et bud fra en tekstforfatter, kan du vælge enten at betale med Wallet eller Faktura. Hvis du har penge på din Wallet, kan du vælge den som betalingsmiddel - din Balance vil herefter blive mindsket med det beløb (+ moms), som tekstforfatteren har budt.