Hvis du er ved at acceptere et bud, men ikke har penge nok på din Wallet, kan du nemt tanke den op.

Det første, du skal gøre, er at lukket vinduet, hvori du har mulighed for at vælge mellem Wallet og Faktura:

Klik herefter på Balance i øverste venstre hjørne:

Du får nu følgende vindue frem:

1. Skriv i det gule felt, hvor mange penge, du vil tanke op med.
  2. Acceptér betingelserne og klik 'Tank op'.
  3. En kvittering på optankningen vil blive sendt pr. mail.
  4. Når pengene er modtaget på Alfabeto's optankningskonto, bliver beløbet synligt i din Balance.