Når du har accepteret et tilbud på en opgave, vil systemet oprette en faktura, som skal betales. Betalingen går til Alfabeto, som sørger for at honorere forfatteren.

For at finde dine fakturaer, skal du klikke på menupunktet Fakturaer

Herinde, vil du finde en oversigt over alle fakturaer, som du har modtaget:

Du kan se status på hver enkelt og dermed finde ud af, om fakturaerne er betalt eller ej. Ligeledes kan du se, hvad beløbet er på, og hvornår de enkelte er udstedt.

For at betale og se detaljerne på en specifik faktura, skal du klikke på Se faktura. Fakturaen kommer nu frem på din skærm:

For at betale, skal du lave en bankoverførsel til det angivne registrerings- og kontonummer.